Living the dream

life stops when you stop dreaming..

Good morning !

Sunt cateva lucruri pe care nu le suport. Ingamfatii,plagiatorii,ciorba,insectele si trezitul devreme.
Ei bine, trezitul de vreme ma termina !
"Deja e dimineata ?!", " Bagamias piciorul, tre' sa plec la scoala", "Inca 5 minuteeee" si "Alarma tampita!!!" sunt doar cateva lucruri care imi vin in minte atunci cand ma trezesc la ore din astea matinale.
Spre exemplu astazi,duminica-zi de WEEKEND, a trebuit sa ma trezesc in jurul orei 7, dar bineinteles ca am profitat de somnul adanc al celor din casa si mi-am permis sa mai dorm inca 30 de minute. Pe la ora 8 fara 10 am plecat din casa, cu o fata palida si foarte somnorasa si cu castile in urechi tocmai spre partea cealalta a orasului. Aveam pregatire la matematica. Bineinteles ca am ratat microbusul si a trebuit sa merg pe jos indurand gerul de afara si zgomotul din trafic.Mi-a trecut prin cap sa imi pornesc mp3-ul idee care s-a dovedit a fi "frumoasa da nu prea". Bob Marley mi-a cantat pana ce am ajuns in fata blocului unde statea profesorul.
Datorita sunetului de reggae irezistibil, ma aflam intr-o stare de euforie lucru care se vede clar pe fata mea. Nu imi mai ardea de nici o problema la mate mai ales ca trebuia sa stau 2 ore, dar se pare ca am rezistat, ba chiar am terminat temele mai repede decat ma asteptam.
In urma acestei, defapt acestor intamplari, mi-am propus sa ma pun la punct cu somnul si sa invat sa ma trezesc la ore din astea pentru ca pana la urma vine liceul si trebuie sa ma pregatesc pentru razboaiele ce le voi purta cu cele 3 alarme de la telefon, 2 de la ceasul de mana si 2 de la ceasul de pe noptiera so.. urati-mi succes !
melodia postarii: http://www.youtube.com/watch?v=6CHs4x2uqcQ  (Kanye West-Good morning)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu