Living the dream

life stops when you stop dreaming..

Island of love

Este o zi frumoasa de toamna, iar noi profitam din plin de acest lucru plimbandu-ne prin parcul mereu tanar. Ne asezam trupurile pe pamantul rece si ne gasim locul sub coroana unui stejar.Privim parca hipnotizati spre cer, fara sa ne pese de norul imens ce sa apropie Ma cufund intr-un ocean de euforie si fericire, nu stiu sa inot, dar cu tine nu-mi e frica de ape adanci.. Ma iei de mana si brusc, un val prietenos care pare a sti ce cautam, ne poarta pe bratele lui pana la o insula micuta ce are sa ne gazduiasca pentru ceva vreme. Poate chiar pentru totdeauna..asadar, iata-ne singuri, naufragiind pe o insula pustie, aflata in necunoscut, probabil la mare departare de aglomeratia si agitatia infernala a oraselor. Inimile noastre comploteaza si nici nu se gandesc sa aprobe gravitatea problemei. Suntem doar noi doi si asta ne e de ajuns. Ridicand privirile din nisipul plajei, mintile noastre o i-au razna imediat ce zarim cadrul feeric ce ne inconjoara. Razele puternice ale soarelui ne imbata trupurile, iar marea ne face o invitatie la dans pe care nu o puteam refuza.
Epuizati fiind, ne asezam din nou pe nisipul fierbinte si zambim intr-una fara sa stim de ce. Defapt, cred ca stim de ce..
Te iau in brate, te strang si simt sincronul batailor inimilor noastre. Privim impreuna spre orizont si.. Ce sa intampla ?
Picaturi de ploaie ne acopera fata. In cele din urma a ajuns si norul despre care vorbeam.. Dar iata si apusul. Cred ca pentru noi e abia rasaritul..
melodia postarii: Vama veche- undeva in vama

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu